Белият дом се разтревожи от изображения със сексуално съдържание на поп певицата Тейлър Суифт,

...
Белият дом се разтревожи от изображения със сексуално съдържание на поп певицата Тейлър Суифт,
Коментари Харесай

Разпространяват фалшиви порно снимки на Тейлър Суифт

Белият дом се разтревожи от изображения със полово наличие на поп певицата Тейлър Суифт, генерирани от изкуствен интелект.
Обезпокоени сме от известията за разпространяване на изображенията, за които споменахте. Въпреки че обществените медии вземат свои самостоятелни решения по отношение на ръководството на наличието, ние имаме вяра, че те би трябвало да играят значима роля в използването на личните си правила за попречване на разпространяването на дезинформация или персонални изображения на действителни персони без тяхното единодушие.
Карин Жан-Пиер, представител на Белия дом

Фенове на Суифт взеха нещата в свои ръце, като бързо се активизираха и започнаха контраатака в платформата „ Екс “, с хаштаг #ЗащитетеТейлърСуифт (#ProtectTaylorSwift), с цел да я изпълнят с положителни изображения на поп звездата. Някои от тях оповестиха за сметки, които споделят т.нар. " дийп фейк "  съдържание.
Твърде постоянно небрежното използване на разпоредбите визира дамите и девойките, които са преобладаващите цели на онлайн издевателството. Така че президентът се ангажира с гаранции за намаляването на риска от генеративния изкуствен интелект.
Карин Жан-Пиер, представител на Белия дом

От компанията „ Мета “ показаха в изказване, че изрично осъждат " наличието, което се е появило в различни платформи ", и работят за премахването му.

" Продължаваме да следим нашите платформи за наличие, което нарушава правилата, и ще предприемем нужните дейности, в случай че е належащо ", декларират от компанията. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР